1035. szolgál(l)ati közlemény

avagy brend a lelke mindennek

Az egyik, hogy amint látjátok, nagygenerál volt, és ezzel együtt elkerülhetetlenné vált néhány apró technikai változtatás is. A továbbiakban a Nyilasmisi, illetve a Solo kategóriák megszűnnek, pontosabban Magánszám néven összeolvadnak. Tehát minden, ami hangjáték, az a Magánszám kategóriába került. (Ezt leginkább azoknak mondom, akik fídből olvassák, vagy izé, hallgatják.)

A kategóriafídelők mostantól ezen a linken érhetik el a hangjátékokat:

Magánszám.

A másik. Talán emlékeztek még az Intro Rádióra. A rádió már több mint egy éve megszűnt, de – idézem: tagjai, szerkesztői (ezek mi vagyunk) nem tűntek el, tovább keresték a megújulási lehetőséget. A kérdés az volt, hogyan készüljön egy olyan kultúr-gerilla oldal, ahol fogyasztjuk, népszerűsítjük és “termeljük” is a kultúrát, ami ugyanakkor fenntartható, kevesebb nehézségbe ütközik, mint az egykori rádió működtetése?
Namost – új arcokkal kiegészülve – végülis a Gittegylet(t) a megoldás. Itt megtaláljátok a saját alkotásaink mellett kritikáinkat, ajánlóinkat képben, hangban, szövegben, úgyhogy gyertek bátran.

Tehát ilyenek voltunk…

…ilyenek lettünk (link a képre kattintva):

Na? Szórakozol velünk?

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .