694. a Fefe

Nem ismerem a Fefét. Hogy a Fefe a legnagyobb arc, azt a Snájdig mondta.

– Á, a Fefét nem ismered, kár, pedig a Fefe, az a legnagyobb – mondta a Snájdig -, az egy igazi gyíkarc. A Fefe mondta, hogy százhatos tévét vegyek.
– Minek százhatos? Huszonöt négyzetméterre?
– A Fefe azt mondta, hogy százhatost vegyek. Megkérdeztem: te Fefe, milyen tévét érdemes venni?  Azt mondja: százhatost vegyél, ecsém, annál kisebbet nem érdemes, az mind fos. A százhatoson, azon már elég sok csatlakozó van a kütyüknek. Százhatost vegyél, full hádét, én is azt vettem a lányomnak. Aztán tényleg azt vett neki a hüjyéje a négyszer négyes szobába. Meg Xboxot – azon nyomul a lánya. 
– Mért, hát hány éves a lánya?
– Tizenhárom. Hallod, aztán Xboxon tolja. Tud élni, mi? Csak mert a Fefe tisztára bele van buzulva a modern technikába. Mondom én, hogy egy igazi állat. Aztán mégis mindenki szívja a vérét. A múltkor is vett valami telefont – legújabb technológia, az, bazmeg, mindent tud. Egy hét múlva kérdezem tőle, te Fefe, na milyen az új telefon? Azt mondja, hagyjad, bazmeg, a feleségem addig nézegette, a végén nekiadtam. Én meg megkaptam a gyerek régi Nokiáját.

Hogy a Fefe a legnagyobb arc, azt a Snájdig mondta. Nem ismerem a Fefét.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .