813. HAri Kreatívkarma (olvasmányajánló) – Nyilasmisi szubjektív

– Jó estét kívánok.
– Jó estét, ki az?
– Én vagyok, felolvasni jöttem.
– No, csak üljön le, fiam.

az eredeti:

Kacsamagazin – érdekes közéleti hírek a szomszéd kocájáról, akit egy megasztáros celeb teherbeejtett és elhagyott, immáron másodjára. a közéleti publikáció örök és időtlen. már írt ilyet a szt. iváni sekszpír othello is a kishíján halálira drogozott szereleméji meglepetéséből makrancosan ébredő júliáról, aki a téli ragge túrán, lemerítette v(é). henrik velencei kalmár hitelkártyáját, mert kihagyhatatlan akcióba botlott. mikor szóvátette a lóvá tett lovag, hogy ő nem egy arany jános, juli megnyugtatta ahogy tetszik, majd ahogy elült a vihar, belátta henrik is, alkalmi vétel volt. sok műhó.. ennyiért?

a hang-játék:


A hang-játék – a szokott módon – elérhető podcast-ként is.


– No, hagy maraggyík hónapra is.

[Minden kritika releváns kritika, amely mindenekelőtt a hallgató prioritása.]

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. hehe. sosem hallottam még vissza, hogyan “hallják” mások amit… ;)
    Köszi meg a szokásos ujjongós performanszok;) (tényleg örül, csak nem tudja olyan királylányosan kimutatni)
    viszont az jutott az eszembe(!), ahogy elfigyelgetem itt a blog emelkedő színvonalú és bővülő palettájú eszközhasználati termékvonalát, hogy jééé….!
    Ahogy így cukin..izé ..édesen hangerősödik az eddig többnyire némán, száj(t)ról olvasós vattacukor, javaslom átgondolni a névcserét: Watt a cukor-ra;)

  2. Zseniális. A közepét nem hallgattam, nehogy spoiler legyen, de különben nagyon! Ez a tartalomra vonatkozott. A forma tökéletes. Ez persze nem meglepő, aki profi az profi. Nem hiszem, hogy újat tudnék mondani, ezért most be is fejezem.
    egy rajongó

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük