790. Puff neki! – A piszkos tizenegy

– avagy Nyilasmisi labdát kapott.

26. játéknap: bajnoki rangadó
Katablan(s)ka – Cippo

  • (tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó): írjál ki tíz plusz egy könyvet, amiket te már olvastál, de ajánlanád a többieknek. nevezz meg öt bloggert, akinek kíváncsi vagy a véleményére, linkeld be őket, és hagyj nekik üzenetet a blogjukban. jó olvasást.)

A csapat (edző: Cippo)

 



1. Mark Twain – Önéletrajz

Mark Twaint azért, mert minél kevesebbet tud valamiről, annál nagyobb az önbizalma, és annál jobban meg tudja világítani a dolgot.

2. Szép Ernő – Kispanasz
Mert mi kell a nőnek? Egy tárcában erős pasi. Van még kérdés?

3. Szív Ernő (Darvasi László) – Tárcatár
Jó, hát ezen most vitatkozhatunk, de majdnem egy kötetnyi. Csupa Szív. Ő a másik. A tárcában erős pasi. Van még kérdés? Ja, és amúgy focisat is írt. Pláne.

4. Darvas Iván – Lábjegyzet
Ősblogger, meg ősNyilasmisi. S írva-rívás vagyon. Hallgatva is. A Szívvel szinte szárnyalnak.

5. Háy János – Egymáshoz tartozók
Namost az a helyzet, hogy én a Háynak a szellemi áramlatára állítólag már akkor föl voltam feküdve, amikor még azt se tudtam, ki az a Háy.

6. Karinthy Frigyes – Naplóm, életem
Karinthy az alfa. Vernét eredetibben én még soha.

7. Kornis Mihály – Vígasztalások könyve
Na nézzél csak föl a fülecskére. Hát, annak a faviconnak ott a Mihály az oka. Mert addig-addig mondogatta, hogy nézzek egy angyal szemével, amíg.

8. Winston Churchill harapós humora (szerk.: Dominique Enright)
Nem haragudni a kritikáért még akkor sem, ha a nyomaték kedvéért átmenetileg eltávolodik a valóságtól, jófejség szerintem. Hát, erre nekem még gyúrnom kell.

9. Gratzer József – Sicc
Bravúros. Macska a forró bádogtetőn.

10. F. Scott Fitzgerald – Az utolsó cézár
Azér’, baszki, igazán befejezhette volna.

11. Szabó Magda – Für Elise
Szabó Magda menő. Hát, mit mondjak, megnéztem volna a Géza mercijében, mikor 270-nél előrekiabál, hogy Géééza, mért áll az a sok autó a másik sávban?

Puff neki!

És akiknek az eredményességi mutatóik alapján, illetve a perszonális nexus okán szerintem még a tabellán  a helye: egy_ember, sssajt, fruschka, dömper, cunci.
Úgyhogy puff nekik.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Háy Jánosba én is belefutottam már (bogyósgyümölcskertész fia), de valamiért abbahagytam, félretettem nehezebb időkre. Azt hiszem, rá kell vennem magam, hogy befejezzem, úgy érzem, tartogat még valamit számomra.

    A Sicc pedig nekem is nagy kedvencem volt :)

    Szabó Magda is most van nálam soron épp az Ókúttal, ciki nem ciki, de még nem olvatam tőle semmit. A női írókkal valahogy hadilábon állok.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .