581. üdvözlettel –

T. Anyakönyvvezető (aka Piroska),

hivatkozva múlt héten történt tárgyi megbeszélésünkre, továbbá – csendes iróniával – mai ügyfélfogadási idejének legteljesebb, mitöbb kimerítő mértékű kihasználtságára, azaz többrendbéli súlyos elfoglaltságára, mellékelten csatolom a dramaturgiai széljegyzetekkel ellátott, általunk összeállított esküvői forgatókönyvet, és a tervezett zenei anyagot.

1. bevonulás (10 fő, tehát akár shortcut verse)

2. aláírás (instrukció nélkül

3. a szülők köszöntése (kellékek saját forrásból)

4. gyertyagyújtás (lásd, mint fent, “kenyér-só átadása a jegyespárnak” dramaturgia fordulat mellőzésével)

5. pezsgőzés (szerintünk a két üveg pezsgő némileg túlzás, a szervízköltségként felszámolt 2500 forint  pedig élénk tévedés

6. kivonulás (tetszés szerint, és hagyjuk a rizsát)

Annak reményében, hogy házasságkötési szándékunk némileg rendhagyó módon történő megvalósításával nem borítottuk fel túlságosan csendes hétköznapjainak szigorú rendjét, szeretnénk kifejezni hálánkat, s egyúttal a viszontlátásig kellemes nyaralást kívánni Piroskának.
Üdvözlettel –

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .