✍ 290. Kreatív Blogger, avagy virág a párkányon

Épp ma meséltem valakinek, hogy amikor hazaérek, mindig megnézem, van-e virág az ablakpárkányon. Mert, tudod, biztos vagyok benne, hogy a Titkos Rajongó, aki imádnivalóan komisz, és nyegle, de ennek ellenére legalábbis egyetemi docens, szóval a Titkos Rajongó minden nap egy szál virágot tesz az ablakomba. Persze, mire hazaérek, valaki mindig elcsaklizza azt a virágot, mint régebben azt az égővörös, gyönyörű cserepes dáliát, amivel dísznövénykertészetileg ambicionáltam magam. (Jó, jó, mindenki figyelmeztetett, hogy valaki úgyis elemeli az ablakból, dehát én annyira optimista vagyok, nem dőlök be az ilyesfajta fenyegetéseknek. Amikor meg tényleg elvitték, rettenetesen megnyugodtam, mert tudtam, hogy legalább jó helyre került, csakis olyasvalaki vihette el, aki ért a növényekhez, aki szereti őket, különben minek vitte volna el, nálam meg minden virág úgyis elpusztul.)

Szóval, ez egy kivételes nap. Ma itt volt a virág a párkányon tényleg, én meg sírtam-nevettem, hogy látod, jól reménykedtem.

a logóért köszönet thinknek

Tudod, ez most pont ilyen volt, ilyen virág az ablakpárkányon. És hát, köszönöm, Bodzás, annyira jól esett, és ha most látnál, nagyon röhögnél, ahogy itt ülök fülig érő szájjal, mint egy kezdő naíva, aki épp most tudta meg, hogy megkapta az Oscart.

És a szabályok szerint akkor most én is elhelyezem valakinek (valakiknek) a párkányán.

Az én Kreatív Blogger vándordíjasaim:

Agnus – nyelvész és humorista, nemrég bukkantam rá;

Borcsa – káprázatos szerepjátékos, poéta és mérnök, társam az alkotásban (ööö… ezt mintha már mondtam volna egyszer …);

Dönci – aki az ötujjas kesztyűt is egyéni módon, és jáccópajtásom, szellemi szpartakiádom, elme- és sportbajnokom, továbbá segédmunka-társam;

Fóka – régi íróm, és új ismerősöm. És, tudod, én a márkához és a minőséghez mindenekfelett ragaszkodom;

Mam’zelle – aki igazából Madame, lenyűgöző litera-túrista, és – amennyire írásaiból megismertem – ő is a Napos oldalon jár-kel.

Nahát. A játékszabályok pedig:

  1. Kiteszem a logót a blogomra.
  2. Kiírom annak a személynek a nevét és blogját, akitől kaptam.
  3. Jelölök 5 blogot.
  4. Jelölök 5 blogolót, linkelem.
  5. Üzenetet hagyok a jelöléseikről a blogjukban.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .