✍ 281. a Vénuszról

Mondjuk az szöget ütött a fejembe, hogy van az, hogy a hajszálak a fürdőkád alján mindig hatost rajzolnak. És hogy ez jó. Vénuszokat dobálok, ez szép.
Namost, ez gondolatilag úgy van felépítve, hogy a hatos szám bolygómegfelelője a számmisztika, és a Tarot spirituális törvényei szerint, a Vénusz. És akkor itt halkan megjegyezném az ezotériának azt az árnyalt, a valóságtól történő elrugaszkodásra való hajlamát, hogy máskülönben csillagászatilag a Vénusz a Naptól számított második bolygó. Hogy mégis milyen módszerrel jutunk el a kettestől a hatosig, az valószínűleg pusztán matematikai megátalkodottság kérdése.

Amúgy ez a hajas dolog egyáltalában köszönőviszonyban sincs a szépséggel, amit ugye, általánosságban véve, megint csak a Vénusz aspektusából szokás megközelíteni. Arról már nem is beszélve, hogy a hajam szögegyenes.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .