1049. Papp Sándor Zsigmond Csillagos tízes – Magánszám

2012. szeptember 3. 14:13 - cippo
Magánszám

Figyelem! Felnőtt tartalom!

– Jó estét kívánok.
– Jó estét, ki az?
– Én vagyok, felolvasni jöttem.
– No, csak üljön le, fiam.

az eredeti:
Papp Sándor ZsigmondCsillagos tízes
(részlet) 

… Gyanítható, hogy P. Alfréd nem állt olyan jól érzelmek dolgában, nehezen viselte a hosszan tartó szívzűröket. Emocionális válságok, ha voltak is, alig hagytak nyomot az életében, legfeljebb mint egy folt a zakón, amely kis leleménnyel könnyedén eltávolítható. Inkább a változékony, ám annál életszerűbb fölhorgadásokat, szeszélyeket és allűröket kedvelte, melyeket szeretett is kielégíteni azon nyomban, mert ezekben nem vagy alig csillogott a kétes fényű értelem. Nem befolyásolta és nem fordította ki a test mélyéről a napiparancs szigorával érkező kéréseket és óhajokat. Igen, P. Alfréd az a férfi volt, aki szeretett a farkával gondolkodni, már ha annak lehet nevezni mindazt az engedelmességet és készenlétet, kitartó fegyelmet, amellyel az ember a kérdéses testrészhez viszonyul. …

a hang-játék:

 
[zene: Daniel és Jon Licht] 

– No, hagy maraggyík hónapra is.

Minden kritika releváns kritika, amely mindenekelőtt a hallgató prioritása. Felirtakozás, elérés, és a hanganyag letöltése podcast formájában az iTunes-ból itt: Magánszám.
Ha tetszett, nyomhatod rá a csillagot.

Itt aláírhatsz. Úgy értem, a szöveg alá. Nem moderállak, bízom benned, hát úgy. Az email címed kell, nem én találtam ki, de másnak nem mutatom meg.