✍ 82. “Azon gondolkozom éppen, hogy Tomóceuszkatatiki legyek-e, vagy Gyugyu?”

Például legyen Misike. Ha lány lesz. Ha fiú, akkor meg persze Mihály. Ilyen komoly, reszelős basszus Mihálysággal. Naaagy körszakállas Mihálysággal, érted?! Kebelbarátságból. Mert ha mondjuk az iwiw végre Paradicsom-kompatibilis lenne, tutira bejelölném. Sortmeszidzseket küldenénk egymásnak jó sok szmájlival, listát arról, hogy kiket szólítottunk máma kendteknek (hát lenne ötletem). És kommentelnék a blogjába. Merthogy ír blogot, ahhoz nem férhet kétség. Aki vakon, titokban sorvezetőt fabrikál a börtönben, hogy írni tudjon, annak aktuálisan van előfizetése a mennyorszag.hu-ra, az fix. Mert addikt. És értekezhetnénk az önfejű önsorsrontásról, meg arról is, mennyire fasza találmány a blog, mert a hentes nem tudja a marhafelsálat a virtuális kéziratlapokba csomagolni.

Tényleg, Stancsics, nem töltöd le valamelyik torrent oldalról Az ötödik pecsétet? Megnézhetnénk!

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .