1164. cippodiary #158/365

#158_könyvhét2

#158/365

A Hosszú megtartotta élete első jógaóráját, ami egy, hogy istenkirályság, kettő, hogy tette mindezt a könyvfesztiváltól egy ugrásnyira, aminek következtében – annak ellenére, hogy előzőleg én bezzeg példás önfegyelmet gyakoroltam – egy könyvvel állított haza.

Mondjuk próbáltam rávenni, hogy ha már úgyis arrafelé van órája, legalább szerezze meg a Cserna-Szabó autogramját a szent könyvbe, de akkor még mereven elzárkózott az olyasfajta földi hívságoktól, mint a fesztiválozás. Aztán persze a stresszoldásból elkövetett fagylaltozás, valamint a Jóga szútrák szívének megvásárlása miatt önmagára rótt penitencia gyanánt egy Levendulás-szalvétával a kezében feldúltan tette tűvé az egész Vörösmarty teret, de csak később tudta meg, hogy a Cserna-Szabó addigra már nagy valószínűséggel vastagon túl volt az egészen.

 

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .