1013. Szeifert Natália Láz – Nyilasmisi szubjektív

[A könyvhétre.]

– Jó estét kívánok.
– Jó estét, ki az?
– Én vagyok, felolvasni jöttem.
– No, csak üljön le, fiam.

 

az eredeti:
Szeifert NatáliaLáz
(részlet)

…Kit szeretsz jobban, apukádat vagy anyukádat. Annyira gyerek vagyok, hogy azt felelem, hogy mind a kettőt egyformán szeretem. Ki kérdez ilyen hülyeséget. Mindenki. Szeretsz-e iskolába járni, ugyanaz. Igen, illetve nem szeretek. Néha igen, mit lehet erre mondani. Ugyanaz, ugyanazok kérdezik, anyukámat jobban szeretem, persze nem, de igen.
Itt kezdődik az, hogy felnőttekkel nem állok szóba. Nagyjából le vannak nézve, persze apa meg anya nem, egyre ügyesebben hazudok nekik, pont hogy nem lenézésből, ez volna részemről a tisztelet. Megtisztelem őket azzal, hogy egyre ügyesebben verem át őket, ez nem hazugság, tulajdonképpen kímélet.  …

a hang-játék:


– No, hagy maraggyík hónapra is.

Minden kritika releváns kritika, amely mindenekelőtt a hallgató prioritása. Felirtakozás, elérés, és a hanganyag letöltése podcast formájában az iTunes-ból itt: Magánszám.
Ha tetszett, nyomhatod rá a csillagot.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Bang Bang Bang
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .