813. HAri Kreatívkarma (olvasmányajánló) – Nyilasmisi szubjektív

2010. augusztus 16. 16:23 - cippo
filmszínházunk_bemutatja Magánszám nyilasmisi 3 hozzászólás

– Jó estét kívánok.
– Jó estét, ki az?
– Én vagyok, felolvasni jöttem.
– No, csak üljön le, fiam.

az eredeti:

HAri – Kreatívkarma (olvasmányajánló)

Kacsamagazin – érdekes közéleti hírek a szomszéd kocájáról, akit egy megasztáros celeb teherbeejtett és elhagyott, immáron másodjára. a közéleti publikáció örök és időtlen. már írt ilyet a szt. iváni sekszpír othello is a kishíján halálira drogozott szereleméji meglepetéséből makrancosan ébredő júliáról, aki a téli ragge túrán, lemerítette v(é). henrik velencei kalmár hitelkártyáját, mert kihagyhatatlan akcióba botlott. mikor szóvátette a lóvá tett lovag, hogy ő nem egy arany jános, juli megnyugtatta ahogy tetszik, majd ahogy elült a vihar, belátta henrik is, alkalmi vétel volt. sok műhó.. ennyiért?

a hang-játék:


A hang-játék – a szokott módon – elérhető podcast-ként is.


– No, hagy maraggyík hónapra is.

[Minden kritika releváns kritika, amely mindenekelőtt a hallgató prioritása.]

Eddig 3 hozzászólás érkezett
 1. hehe. sosem hallottam még vissza, hogyan “hallják” mások amit… ;)
  Köszi meg a szokásos ujjongós performanszok;) (tényleg örül, csak nem tudja olyan királylányosan kimutatni)
  viszont az jutott az eszembe(!), ahogy elfigyelgetem itt a blog emelkedő színvonalú és bővülő palettájú eszközhasználati termékvonalát, hogy jééé….!
  Ahogy így cukin..izé ..édesen hangerősödik az eddig többnyire némán, száj(t)ról olvasós vattacukor, javaslom átgondolni a névcserét: Watt a cukor-ra;)

 2. Kirárlylányok már nincsenek is.
  A névcserén már én is gondolkodom, de inkább olyan népies-technikus irányt vennék. Nem tudom, Kábelrengetegben, vagy valami ilyesmi… ;)

 3. vargarockzsolt

  Zseniális. A közepét nem hallgattam, nehogy spoiler legyen, de különben nagyon! Ez a tartalomra vonatkozott. A forma tökéletes. Ez persze nem meglepő, aki profi az profi. Nem hiszem, hogy újat tudnék mondani, ezért most be is fejezem.
  egy rajongó

Itt aláírhatsz. Úgy értem, a szöveg alá. Nem moderállak, bízom benned, hát úgy. Az email címed kell, nem én találtam ki, de másnak nem mutatom meg.