813. HAri Kreatívkarma (olvasmányajánló) – Nyilasmisi szubjektív

– Jó estét kívánok.
– Jó estét, ki az?
– Én vagyok, felolvasni jöttem.
– No, csak üljön le, fiam.

az eredeti:

Kacsamagazin – érdekes közéleti hírek a szomszéd kocájáról, akit egy megasztáros celeb teherbeejtett és elhagyott, immáron másodjára. a közéleti publikáció örök és időtlen. már írt ilyet a szt. iváni sekszpír othello is a kishíján halálira drogozott szereleméji meglepetéséből makrancosan ébredő júliáról, aki a téli ragge túrán, lemerítette v(é). henrik velencei kalmár hitelkártyáját, mert kihagyhatatlan akcióba botlott. mikor szóvátette a lóvá tett lovag, hogy ő nem egy arany jános, juli megnyugtatta ahogy tetszik, majd ahogy elült a vihar, belátta henrik is, alkalmi vétel volt. sok műhó.. ennyiért?

a hang-játék:


A hang-játék – a szokott módon – elérhető podcast-ként is.


– No, hagy maraggyík hónapra is.

[Minden kritika releváns kritika, amely mindenekelőtt a hallgató prioritása.]

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. hehe. sosem hallottam még vissza, hogyan “hallják” mások amit… ;)
    Köszi meg a szokásos ujjongós performanszok;) (tényleg örül, csak nem tudja olyan királylányosan kimutatni)
    viszont az jutott az eszembe(!), ahogy elfigyelgetem itt a blog emelkedő színvonalú és bővülő palettájú eszközhasználati termékvonalát, hogy jééé….!
    Ahogy így cukin..izé ..édesen hangerősödik az eddig többnyire némán, száj(t)ról olvasós vattacukor, javaslom átgondolni a névcserét: Watt a cukor-ra;)

  2. Zseniális. A közepét nem hallgattam, nehogy spoiler legyen, de különben nagyon! Ez a tartalomra vonatkozott. A forma tökéletes. Ez persze nem meglepő, aki profi az profi. Nem hiszem, hogy újat tudnék mondani, ezért most be is fejezem.
    egy rajongó

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .