788. az új játszótérrül

Jójó, nem kell ám megijedni; látod, itt is otthon vagy. Divide et impera.
Tudom, te még nem érzed, de ez most olyan nekem – hogy is mondjam -, olyan színes, szélesvásznú. Olyan nagyszínpad, érted. Ujjongok, ha nem bánod.
Szóval, a régi kis játszóterünkön most szépen leeresztjük a függönyt. Persze nem árt ám, ha néha eszünkbe jut, hol is kezdtük.
Különben itt ugyanúgy megtalálsz mindent. Magammal hoztam az összes imprintet. Mer’ tudniillik, nem árt ám, ha néha eszünkbe jut, hol is kezdtük.

Az első lépés a legfontosabb. A többi már abból következik, szinte gyerekjáték. Csak elkezdeni nehéz a rendcsinálást, folytatni mámor, ezt tapasztaltad már bizonyára. (…) Kezdeni, az szinte mindig annyit tesz, mint valamely téren rendet teremteni. (…) Folytatni úgy kell, hogy kitartunk. (…) Folytatni pontosan úgy kell, ahogyan kezdenni.

(Kornis Mihály)

Szóval, mostantól itt fogunk játszani. Nahát.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

11 hozzászólás

  1. Podcast, az jóóóóó! Meg lehetne olyan helyes pici kép a keresősorban (uh, na azt hogy hívják, nemtom) , mint ami volt. A babafej, vagy mi a szösz. De mindenesetre tényleg nagyon jó. :)

  2. avatar? azzal küzdök mán egy ideje, még nem tudom, hogy kell, de megoldom. remélhetőleg nem cseszem szét a sablont – mer az mán megvót, olyan lúdasmatyisan, háromszor, érted, háromszor xD

  3. Értem. XD De van-é annál jobb, mint szétcseszni egy nehezen összerakott sablont?? Mert egy a ráadás, ugye.
    Mondjuk azt sosem tudtam, a címsorba hogy kerül az avatar bele, mert nekem valamér még soha. Vagy az van, hogy van egy ilyen történet, hogy Valamér összejön Avatar kisasszonnyal egy szenvedélyes forró éjszakán. És ebből lesz a kis Avatarka. :)

  4. Aham. Gravataros regisztráció sokat segített, vagy mi.
    Kereső is mukod, de hogy! Megmutatnám az url-t, nagyon rögöhnél. Az van megadva neki, hogy “pistike”.
    Amikor az internethekker házibarkácsol. xD

  5. Szia, Pazzo! :))
    Ó, a világon semmi. Pusztán ehhöz ért az uram, azt’ ha valamit elpiszkálok – szoktam, néha a néma képernyőig, errül vagyok híres xD -, ha kell, akár a dokumentációba, akár a motorba is bele tud nyúlni. Ennyire prózai oka van.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .