788. az új játszótérrül

2010. július 16. 2:00 - cippo
dekoltázs folytatásos 11 hozzászólás

Jójó, nem kell ám megijedni; látod, itt is otthon vagy. Divide et impera.
Tudom, te még nem érzed, de ez most olyan nekem – hogy is mondjam -, olyan színes, szélesvásznú. Olyan nagyszínpad, érted. Ujjongok, ha nem bánod.
Szóval, a régi kis játszóterünkön most szépen leeresztjük a függönyt. Persze nem árt ám, ha néha eszünkbe jut, hol is kezdtük.
Különben itt ugyanúgy megtalálsz mindent. Magammal hoztam az összes imprintet. Mer’ tudniillik, nem árt ám, ha néha eszünkbe jut, hol is kezdtük.

Az első lépés a legfontosabb. A többi már abból következik, szinte gyerekjáték. Csak elkezdeni nehéz a rendcsinálást, folytatni mámor, ezt tapasztaltad már bizonyára. (…) Kezdeni, az szinte mindig annyit tesz, mint valamely téren rendet teremteni. (…) Folytatni úgy kell, hogy kitartunk. (…) Folytatni pontosan úgy kell, ahogyan kezdenni.

(Kornis Mihály)

Szóval, mostantól itt fogunk játszani. Nahát.

Eddig 11 hozzászólás érkezett
 1. xD még nem mukod minden, de dolgozunk rajta. meg lesznek ilyen újdonságok, hogy podcast, ilyesmi. meg ami adódik.

 2. Ingrid

  Podcast, az jóóóóó! Meg lehetne olyan helyes pici kép a keresősorban (uh, na azt hogy hívják, nemtom) , mint ami volt. A babafej, vagy mi a szösz. De mindenesetre tényleg nagyon jó. :)

 3. avatar? azzal küzdök mán egy ideje, még nem tudom, hogy kell, de megoldom. remélhetőleg nem cseszem szét a sablont – mer az mán megvót, olyan lúdasmatyisan, háromszor, érted, háromszor xD

 4. Ingrid

  Értem. XD De van-é annál jobb, mint szétcseszni egy nehezen összerakott sablont?? Mert egy a ráadás, ugye.
  Mondjuk azt sosem tudtam, a címsorba hogy kerül az avatar bele, mert nekem valamér még soha. Vagy az van, hogy van egy ilyen történet, hogy Valamér összejön Avatar kisasszonnyal egy szenvedélyes forró éjszakán. És ebből lesz a kis Avatarka. :)

 5. Ingrid

  Na látom, megszülettek. Mazel tov. :)

 6. Aham. Gravataros regisztráció sokat segített, vagy mi.
  Kereső is mukod, de hogy! Megmutatnám az url-t, nagyon rögöhnél. Az van megadva neki, hogy “pistike”.
  Amikor az internethekker házibarkácsol. xD

 7. Ingrid

  Pistike??? Háháhá…. Házibarkácsol, mi? Már ennyi is elég amai napomhoz. :D

 8. Szép ez itten is. De mi baj volt a freebloggal?÷)

 9. Szia, Pazzo! :))
  Ó, a világon semmi. Pusztán ehhöz ért az uram, azt’ ha valamit elpiszkálok – szoktam, néha a néma képernyőig, errül vagyok híres xD -, ha kell, akár a dokumentációba, akár a motorba is bele tud nyúlni. Ennyire prózai oka van.

Itt aláírhatsz. Úgy értem, a szöveg alá. Nem moderállak, bízom benned, hát úgy. Az email címed kell, nem én találtam ki, de másnak nem mutatom meg.