658. a virtuális arcfelismerésrül

About Faces

Arcok a funkciója iPhoto segítségével könnyen megtalálhatók és megtekinthetjük a képeket a kedvenc emberek.
Amikor először nyílt iPhoto ’09, iPhoto ellenőrzi a fénykép-könyvtár megkeresni az összes arcokat fotóit, majd használja arc elismerés technológia csoport valószínűleg mérkőzések együtt.
Miután a scan, akkor fel neveket az arca családjával és barátaival. Ezek az emberek jelennek meg a Faces corkboard, és azt javasolja, iPhoto további képek minden személy számára. A végeredmény: gyors hozzáférést biztosít a képek a szeretteivel leginkább.
Kezdje Faces minden móka és kreatív projektek tudod, hogy az iPhoto: diavetítések, könyvek, naptárak, kártyák, és a nyomatok. Vagy használja arcok gyorsan közzé képeket a kedvenc másokat MobileMe Galéria, Facebook, Flickr, iWeb, vagy saját honlapján.
Is felvehet, a teljes nevét és e-mail címét, hogy az egyes Arcok a csoport, amely akkor hasznos, ha közzéteszik a fényképeket a Facebook barátait Facebook. Ha az Ön által megadott e-mail cím megegyezik egy azonosítót Facebook, Facebook figyelmeztetheti a barátod, hogy az új képek az őt már online.

[iPhoto Help by Google Translate]

Az iPhoto könyvtáramban pedig ezeket találtam…

face2.jpg

face1.jpg

Az iLife az Apple vezetőjének szoftverben testet öltött látomása /…/
[iLife kézikönyv – fülszöveg]

Aha.

Update: Az iLife, könnyen használható programcsomag élete egy digitális csodaországgá változtatja.
[lejegyezte: Alice]

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .