509. law and order

Tudod, anyuka, játszottunk ma ügyészeset is, spot a lámpák fénye a papíron – azon gondolkodom, hányszor is mondtam már életem során, hogy tiltakozom, bírónő; tudod, akár lehetne ez egy fix pontom, anyuka, hogy tiltakozom, bírónő, és az mindig a Juci, és a Jucinak lehetne az a fix pontja, hogy elutasítom, vagy hogy helytadok, ezt annyira tudja már a Juci.
A Juci amúgy megmondta, hogy hát, ma ez egy ilyen nap, nna, és hogy ő azért tudna mondani olyan rendezőt, aki ilyen helyzetben legalábbis felemelné a hangnemét, és akkor nekem ezen komolyan gondolkodnom kellett, a technikai kivitelezésén a  hangnemnek a megemelésén, és hát én olyan rendezőt nem bírok mondani, dehát a Juci hivatalból bír, bíró, mi több hivatalból hiteles személy, egy corpus juris a Juci, és néha úgy örülök, hogy inkább meg van írva a karaktere neki, néha úgy örülök, hogy inkább a dramaturg szája izé szerint. 

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .