✍ 474. a bennfentesről

Mindig van egy ilyen keretjátéka neki, hogy itt a macskásKriszta. Szevasz macskásKriszta.
És azt is lehet tudni opcionálisan, hogy miket favorizál. Hiróz, meg Lószt. Vagy Prizönbrék. Niptak. Meg mutatja is, hogy V3, az ujjaival.
Mindig tudja, hogy jön az új évad.
Itt az ötödik évad, hallod. A Kate, az jó. Jó a Kate. Meg a sorozat is amúgy. Mondjuk én három részből csinálnék kettőt, érted, megint csak nyújtják, de azért jó. Főleg a Kate miatt. De azért a Kate-et, azt de megdugnám egyszer, hallod, kibaszott jó nő az, te. A Kate. Az jó. Jó a Kate. Meg a sorozat is amúgy.

Merthogy egy ilyen kis modorossága is van neki, hogy visszaismétel mondatokat a nyomaték kedvéért, mint a kisgyerekes apukák. Evvel aztán fel is dagasztja, ki is párnázza a szövegblokkot. Mondjuk, arról sosem beszél, hogy kisgyerekes apuka. Csak a sorozatokról. Ilyen széria-szövegelő, vagy hogy mondjam.
Aztán meg Enduróval jár. Ott az egész nyomvonal a géptesten, mint a GPS kijelzőjén az Előző útvonal-paraméterek. Meg van neki piros-fehér kezeslábasa, mint a Talmának. Meg asztronautacsizmája. Na az is csupa sár mindig. Terepszínű.
Szokta kicsit röfögtetni még az Endurót a kapualjban. Azt, hogy itt a macskásKriszta, általában még bukósisakban mondja, instrukcionálisan (kk tak), biztos van ilyen előre megírt forgatókönyve hozzá. A bukót már egy új antréval veszi le.
Jön a Niptak. Na, azér' csak megegyeztek. Mondjuk a Kiefer Sutherlandet nehéz lesz lefölözni, az bekarmol negyven milkát, dehát ezek is kurva jók. De csak megegyeztek, hallod. Úgyhogy lesz új évad Niptak. Csak most lesz benne egy kis csavar, hogy most a kicsi lesz olyan, mint a nagy, érted, most ő lesz a nőcsábászabb, meg minden. Lesz egy kis szerepcsere.

Na és akkor mindentudó fontoskodással összecsippenti a szemét. Többször is. Evvel érezteti, hogy most valami fontosat bízott rád. Valami titkosat. Hogy a cinkosa lettél ott benn, fent.
Na szevasz, macskásKriszta.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .