✍ 456. az asztallapról

Miután csaknem kétórányi küszködés árán sikerült 73–76 centis arányban ferdén összeszerelni a duplalapos asztalt úgy, hogy észre sem vettük, csak amikor már szinte a teljes technikai eszköztár rákerült, ellenben a lámpa csak a jobb oldalon fért a polc és a munkalap közé, a balon az istennek se, továbbá a labdapróbát sem állta ki (már tudniillik az asztallap síkja), B. autista halkan megjegyezte, hogy akkor ezúton ismeretlenül is bocsánatot kér a Malom készítőitől, C. autista pedig fogadalmat tettem, hogy soha többé nem ironizálok a svéd tervezői precizitás és a magyar kivitelezői nagyvonalúság ütközőpontján.
Mentségünkre azért felhoznám, hogy a falak mind vertikális, mind horizontális tekintetben némileg eltérnek az általában megszokott kívánalmaktól. Gondolom, annak idején elromolhatott a vízmérték.

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .