✍ 44. az alkimista szűz

Mostanában alkímiával foglalkozom. Konkrétabban: programozó vagyok – ráolvasok, ráírok. Ráérek. Nem felejtek el belefeledkezni. Olyan opciókat használok, mint szellemi energia, testi energia, női energia, spiritusz, ilyen opciókat. A kólával kezdődött. Hogy azt olvastam, jól hasznosítható a háztartásban vízkő eltávolítására. A kóla szívügyünk nekünk – Királylánynak napi, segédemnek heti, jómagamnak szezonális szinten. És akkor kezdődött a ráolvasás. Olyan opciókkal, mint hatástalanság, hitetlenség, ilyen opciókkal. Az opcionálásnál persze gondosan ügyeltünk arra, hogy a tagadó kulcsszavak használatát kerüljük, mert tudtuk, hogy a nem-mel kezdődő utasítások energetikai szinten értelmezhetetlenek. Azután segédemmel a röpke meditációt követően egy liter kólát locsoltunk a fürdőkádba. S kísérletileg bizonyítottuk, hogy kólával nem lehet vízkövet oldani. Alkimista műhelyemben mostanában a vízzel kísérletezem. Az örök élet elixírje azonban nem érdekel. Nem akarok örökké élni, mert szeretem az életet. Mit kezdhetnék vele, ha nem múlik el?

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .