✍ 17. műbagoly/ Alzheimer

Szeretne egy saját ragadozót a kártevő madarak ellen?

Akkor a könnyen és gyorsan alkalmazható Műbagoly a megoldás az ön problémájára. A Műbagoly hatalmas szárnyfesztávolságú – műanyag fejből és cserzett bőrből készült testből álló – fülesbagoly. /… / Csendes, hangtalan, energiát nem igényel.

Referenciák: Budapest Airport Zrt., NAGISZ Zrt., Római Katolikus Plébánia – Apátfalva, és még sokan mások…

[ … ]

Az Alzheimer, meg a szociális magány mintha újra megtanítana a MOST-ban élni. Csak egészen kicsi babáknál és nagyon öreg embereknél láttam azt az átlényegült figyelemet, amely olyan tisztán, nyitottan, gátlások és hátsó szándék nélkül veszi szemügyre a világot, olyan akarat nélkülien oldódva bele, ahogyan életének köztes szakaszában talán soha nem képes az ember. Mint akinek semmije nincs. Mint aki nem is akar semmit magának. Az egyik nemrég jött Onnan. A másik nemsokára Oda megy. Az egyik még járókerettel jár. A másik már azzal. Mindkettő arra reflektál, ami közvetlenül éri. Csecsemőként érzelmi „fade in“-nel. Aggastyánként érzelmi „fade out“-tal. Ráncos arcát a Nap felé kínálja, és factumként közli: Van egy halott. Nem azt mondja: Tegnap éjjel Orsolya nővér meghalt. Azt mondja: van egy halott .

szociális magány

Szerző: cippo

"Nyilván ön is észrevette, hogy minél kevesebbet tudok valamiről, annál nagyobb az önbizalmam, és annál jobban meg tudom világítani a dolgot." Mark Twain

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .